Hukum Lawat Website Blue

ada kemusykilan disini, saya ingin bertanya apa hukumnya jika seorang muslim membuka laman web lucah yang menawarkan video lucah untuk didownload, yang saya kesalkan laman tersebut telah pun dibuka beberapa harini oleh orang melayu islam di Malaysia. 2. Apa hukumnya kiranya saya mengajak beberapa rakan ‘godam’ laman lucah tersebut untuk tujuan mengelakkan maksiat berlaku. Laporan… Read More Hukum Lawat Website Blue

Poligami Dan threesome

1.Bolehkah seseorang yang mengamalkan poligami melakukan hubungan dengan isteri isterinya secara ‘threesome’ ( tapi tak lah keterlaluan spt amalan omputeh tu) 2. Apakah hukumnya isteri yang membantah kehendak suami ini.

Air Mazi: najis, Jadi seks oral/blowjob hukumnya???

Setahu saya, adalah makruh bagi isteri menikmati kemaluan suami dengan mulut dan harus bagi suami menikmati kemaluan isteri sedemikian berdasarkan dalil ” isteri kamu bagaikan kebun dan ladang milikmu yang boleh digunakan menurut kehendakmu asalkan tidak menyalahi hukum syarak seperti …. ” (liwat). Tetapi saya menjadi keliru apabila menyentuh soal air mazi. Air mazi adalah… Read More Air Mazi: najis, Jadi seks oral/blowjob hukumnya???

Potong Kuku Dalam Keadaan Junub, Blowjob/seks oral!

Assalammualaikum….. Saya nie baru je berumur se tahun jagung… lebih2 lagi dalam bab agama nie ilmu pengetahuan saya masih cetek…saya ingin mencari kepastian… berkenaan dalam perkara ini: 1) macam mana kalau seseorang itu memotong kuku, janggut, atau sebahagian yg ade di tubuh badan nye… semasa dia sedang dalam keadaan belum mandi wajib, perlukah kuku, janggut,… Read More Potong Kuku Dalam Keadaan Junub, Blowjob/seks oral!

Seks Malam Jumaat!

Assalammualaikum… Ustaz….apakah ada dalil AlQuran atau hadis yang menerangkan hari-hari dan waktu yang disunatkan melayani suami…..Apakah betul suami-isteri tidak digalakkan bersama melainkan malam Isnin, Khamis dan jumaat… juga tidak digalakkan bersama… pada waktu gerhana, malam 15 (bulan penuh)kerana kemungkinan mendapat anak cacat. semoga mendapat penjelasan daripada ustaz… Jazakallah…. jawapan: Tidak benar. Urusan seks tidak diperincikan… Read More Seks Malam Jumaat!